KONTAKT OS OG HØR MERE

KONTAKT TIL GBT-GRUPPEN

Vi sidder klar till at tage imod dine spørgsmål – så giv os et kald eller kig forbi kontoret!

GBT-Gruppen
Galoche Allé 15,
4600 Køge
CVR. Nr. 28298064

Telefon:
+45 60 720 620

Åbningstid:
Mandag – Fredag 08:00 – 17:00

E-mail adresse
kontakt@gbt-gruppen.dk

Tidsrum:
Mandag – Fredag 09:00 – 16:00

ALLE DAGE: 09.00-23.00

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her du flere spørgsmål?

Så kan du herunder udfylde formularen og indsende dit spørgsmål – vi sender svaret direkte til dig. Du kan også booke et møde med os her.

Når der kommer accept fra en slutkunde på et tilbud, har du så partner hos GBT-gruppen 7 dage til at stadfæste tilbuddet og her aftales opstart af projektet. Enkelte projekter kan dog have specifikke datoer  for udførsel i forbindelse med tilbudsmaterialet.  

Med et afsæt i en basis partner profil, er det gratis at blive partner ved GBT-gruppen.dk, Under fanen “priser” kan du få det fulde overblik.

Endelig afregning for et accepteret projekt, er mellem dig og slutkunden, her faktureres din pris inkl. evt. kommision til os.  

Vores forventning til dig er. at du er fair, husker at du spare enormt meget tid, ved at bruge vores service,  som vi håber du tager højde for i dit tilbud til kunden. Ellers forventer vi at du følger reglerne for dit håndværk og tager sikkerhed seriøst.

Foruden en “How To” video, der er tilgængelig for alle partnere i forbindelse med deres profil, findes den også på youtube, så tjek den ud og få dine svar. Der til kan vi sige at det er utroligt nemt uanset om du er 

Under fanen priser, får du den komplette liste, det jeg kan trække frem som det vigtigste, er at dine tilbud bliver langt mere professionelle og vil indeholde meget mere information om din virksomhed, dertil er der ikke nogen restriktioner på tilbud, hverken pris eller antal, samtidigt får du adgang 24 timer før en Basic partner profilerne. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål og mangler du svar? Så udfyld formularen og du vil blive ringet op til en uforpligtende snak inden længe. Du er ligeledes velkommen til at give os et kald på +45 60 720 620

Scroll to Top