BLIV EN DEL AF GRUPPEN

DO WHAT YOU DO BEST - LET A PRO DO THE REST!

Hvad er det sjoveste ved din hverdag? Må jeg gætte hvad det ikke er? Besigtigelse og tilbuds udfærdigelse? Lad os hjælpe dig ligesom vi hjælper hundredevis af håndværkere hver eneste dag.

Du har brugt år på at uddanne dig indenfor dit fag, det har vi også – du kan bruge hænderne til at forme forskellige materialer, vi arbejder med mennesker – det er vores “kunst” der bunder i en interesse for at gøre en forskel.

Du får en samarbejdspartner der arbejder for dig, imens du får adgang til nye kunder samt et stærkt netværk.

Så lad mig spørge dig om en enkelt ting – hvor gør din tid den største forskel – ved computeren eller på byggepladsen?

Herfra har du 1 af 3 valg:

Alle 3 valg er gratis, men 2 af mulighederne giver mulighed for at du kan øge din forretning, den 3. mulighed, åbner for tabt fortjeneste. Valget er dit, men vi håber du vil være med på rejsen.

VI STILLER KRAV TIL VORES PARTNERE

Som samarbejdspartner eller i daglig tale partner ved GBT-gruppen, er det vigtigt for os, at du levere det du lover. Vi står inde for dig og dit håndværk.

Får vi en klage ind, eller går noget galt på en opgave, lad os være ærlige overfor hinanden – vi er alle mennesker og ingen er ufejlbarlige, skulle det ske, forventer vi at du står ved din fejl og hjælper kunden med at løse situationen.

Får vi 2 klager ind indenfor 3 måneder, vil vi højst tænkeligt starte med at se dybere på sagen, men vi ser det som et tegn på, at vi nok ikke er det rette match og afslutter herefter samarbejdet.

SOM SAMARBEJDSPARTNER FORVENTER VI, AT DU:

VI HAR TID TIL DIG - BOOK ET MØDE!

Mød os i øjenhøjde enten online eller på en af vores lokationer.

Mød os i øjenhøjde enten online eller på en af vores lokationer. Vi er altid klar til at supportere dig og din forretning med sparring og opgaver.

Du kan her booke en tid direkte i vores kalender system der administreres gennem Calendly, bare find en dato og et tidspunkt der passer dig så ses vi!

HVAD FÅR DIG TIL AT FORLADE SIDEN?

Scroll to Top